Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin elini tutmak

Rüyada kedinin elini tutmak

Rüyada kedinin elini tutmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, doğru işler yapacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kedinin elini tutmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kedi tutmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, içinin de rahat edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi tutmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi tutmak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi tutmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusu tutmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yumuşak el tutmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada patron elini tutmak geçimi zorluklarla kazanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments