Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi tutmak

Rüyada kara kedi tutmak

Rüyada kara kedi tutmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi tutmak gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada kara kedi tutmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hayra ve esenliğe, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kara balık tutmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yılan tutmak iyiliklerden yüz çevirmeye, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi ısırması görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, maceralara atılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi yakmak bunu şeref sayacağına, kazancın gittikçe azalacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Rüyada büyük kara kedi görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments