Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak el tutmak

Rüyada yumuşak el tutmak

Rüyada yumuşak el tutmak geçim derdi çekmeyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yeni işlere atılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumuşak el tutmak gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Rüyada yumuşak el tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada yumuşak el görmek çok hayırlı adımların atılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumuşak peynir görmek yeni bir haneye sahip olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yumuşak kavun görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yumuşak toprağa basmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, lüksünün artacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Rüyada yumuşak toprak görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumuşak kar görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada yumuşak şeker görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments