Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu tutmak

Rüyada kedi yavrusu tutmak

Rüyada kedi yavrusu tutmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, para yatıracağına, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yavru kedi tutmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu tutmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Rüyada yavru balık tutmak sorunların yakında son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan tutmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru yılan tutmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, şen kahkahalar atacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek her gün daha fazla dolacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments