Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tutmak

Rüyada kedi tutmak

Rüyada kedi tutmak ayaklandıracağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, başarılı bir insan olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tutmak gördüyseniz:

  • Belli seçenekler sunarak yapmak istediğiniz değişiklikleri yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada yavru kedi tutmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tutmak huzurlu günler görüleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kedi tutmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi tutmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, doğru karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin elini tutmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedenin elini tutmak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet eder.

Rüyada köpek tutmak güzelleşeceğine, ruhen güzelleşeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments