Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi tutmak

Rüyada yavru kedi tutmak

Rüyada yavru kedi tutmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yardımının olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi tutmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ticaretinin büyüyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi tutmak tabiatı kötü olan kişiye, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada yavru yılan tutmak böylece hayatından memnun olacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada yavru balık tutmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yavru tavşan tutmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yavru beyaz kedi görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, evini ve ailesini unutacağına inanılır.

Rüyada uyuyan yavru kedi görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments