Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi tutmak

Rüyada kediyi tutmak

Rüyada kediyi tutmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, adını işiyle duyuracağına, malvarlığının artacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi tutmak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada kediyi tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi tutmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusu tutmak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi tutmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin elini tutmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalettir.

Rüyada kedi tutmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak siparişlerinin çoğalacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının elini tutmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments