Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada kadın genital bölge görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Rüyada kıllı genital bölge görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments