Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı genital bölge görmek

Rüyada kıllı genital bölge görmek

Rüyada kıllı genital bölge görmek rahatlığa ereceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, fakir çocukları giydireceğine, hanenizde bolluk olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kıllı genital bölge gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı genital bölge görmek her daim bereketli işler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan genital bölge görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, en pahalı evlerde oturacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek bazı konularda önayak olunacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments