Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının genital bölgesini görmek

Rüyada kadının genital bölgesini görmek

Rüyada kadının genital bölgesini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kadının genital bölgesini gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada kadın genital bölge görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek çok hayırlı işlere girileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yatırımların heba olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek bir ortaklık kurulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments