Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzıyla yılan öldürmek

Rüyada ağzıyla yılan öldürmek

Rüyada ağzıyla yılan öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzıyla yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada ağzıyla yılan öldürmek mutsuz olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işarettir.

Rüyada ağzında yılan görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, erken evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada yılanın ağzını tutmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında yılan görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ağzın içinde yılan görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments