Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzıyla balık tutmak

Rüyada ağzıyla balık tutmak

Rüyada ağzıyla balık tutmak işlerinin hızlanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada ağzıyla balık tutmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ağzıyla balık tutmak şöhret ve hayır getireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ağzında balık tutmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağla balık tutmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağ atıp balık tutmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını tutmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ağlayan balık görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın ağzından çıktığını görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments