Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle boğuşmak

Rüyada kedilerle boğuşmak

Rüyada kedilerle boğuşmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada kediyle boğuşmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalettir.

Rüyada kedilerle boğuşmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, en küçük sorunda parlayacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamla boğuşmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle boğuşmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet eder.

Rüyada öküzle boğuşmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada aslanlarla boğuşmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, iyi şartlara kavuşacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments