Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle boğuşmak

Rüyada kediyle boğuşmak

Rüyada kediyle boğuşmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, günah ve suç işleyeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kediyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada kediyle boğuşmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kedilerle boğuşmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hastalıklarının biteceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlarla boğuşmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle boğuşmak bolluk ve bereket göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak rahatlık içinde yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çamurla boğuşmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlara iyilik yapmaya, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dalgayla boğuşmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızla boğuşmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments