Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanlarla boğuşmak

Rüyada aslanlarla boğuşmak

Rüyada aslanlarla boğuşmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada aslanla boğuşmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada aslan boğuşmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, engel teşkil edeceğine delalettir.

Rüyada maymunla boğuşmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ulvi kimse haline geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada timsahla boğuşmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada suyla boğuşmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments