Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin kavgası görmek

Rüyada kedilerin kavgası görmek

Rüyada kedilerin kavgası görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavgası gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada kedilerin kavgasını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada kedilerin kavgası görmek haksızlık edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediler kavga etmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments