Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedileri kavga ederken görmek

Rüyada kedileri kavga ederken görmek

Rüyada kedileri kavga ederken görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, her zaman el üstünde tutulacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedileri kavga ederken gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek aksiliklerin başgöstereceğine, kısmetinin hep açık olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kavga ederken ölmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Rüyada babayı kavga ederken görmek aşık olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments