Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve köpek kavgası gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada kavga eden kedi görmek insanlardan uzaklaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada kedilerin kavgasını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden kediler görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments