Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek başarılı bir kişi olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle kavga etmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden kedi görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediler kavga etmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments