Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediler kavga etmek

Rüyada kediler kavga etmek

Rüyada kediler kavga etmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, güzel huylarının değişeceğine, yarar getireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediler kavga etmek gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kedilerin kavgasını görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kazancında artış olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kediler kavga etmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zenginlik içinde olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kavga eden kedi görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, başarılarının azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments