Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin kavgasını görmek

Rüyada kedilerin kavgasını görmek

Rüyada kedilerin kavgasını görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedilerin kavgasını gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada kedilerle kavga etmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, ferah bir eve geçileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kavgası görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavgası görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek dua alacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments