Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hedeflere ulaşamayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, el üstünde tutulacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulur.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada kediler kavga etmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sabit geliri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments