Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, saygınlık göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, enerjisini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerle kavga etmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, geleceğin güzel olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kedi kavgası görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments