Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedileri kovmak

Rüyada kedileri kovmak

Rüyada kedileri kovmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada kedileri kovmak gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada kedi evden kovmak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Rüyada evden kedi kovmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kovmak çok üzüleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet eder.

Rüyada kedi kovmak rızık eksikliği yaşayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments