Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kovduğunu görmek

Rüyada kediyi kovduğunu görmek

Rüyada kediyi kovduğunu görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada kediyi kovduğunu gördüyseniz:

  • Eşitlik veya adalet konularında başarısız olursanız ilişkilerde, iş birliklerinde ya da ortaklıklarda zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada kedileri kovmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden kedi kovmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kedi kovmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovmak darp edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Rüyada kedi kovmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada kedileri evden kovmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada eve giren kediyi kovmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kazancın katlanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments