Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kovmak

Rüyada kediyi kovmak

Rüyada kediyi kovmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalettir.

Rüyada kediyi kovmak gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada kara kedi kovmak zarara uğrayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kovmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kedi kovmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kovmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada eve giren kediyi kovmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedileri evden kovmak yolunda devam edeceğine, ailesini de mutlu edeceğine, doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada kedi evden kovmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments