Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden kedi kovmak

Rüyada evden kedi kovmak

Rüyada evden kedi kovmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada eve giren kediyi kovmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi evden kovmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Rüyada kedileri evden kovmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedileri kovmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kovmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, prestij sahibi olunacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kovmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, geriye doğru gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments