Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovduğunu görmek

Rüyada kedi kovduğunu görmek

Rüyada kedi kovduğunu görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedi kovduğunu gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada kedi evden kovmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kedi kovmak bir süre sıkıntı çekeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden kedi kovmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedileri kovmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi kovmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada eve giren kediyi kovmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada kedileri evden kovmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments