Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovmak

Rüyada kedi kovmak

Rüyada kedi kovmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işarettir.

Rüyada kedi kovmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada evden kedi kovmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kovmak kazancının günden güne çok artacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, para sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedileri evden kovmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kedi evden kovmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovmak rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kovmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi kovmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments