Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi evden kovmak

Rüyada kedi evden kovmak

Rüyada kedi evden kovmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kedi evden kovmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada evden kedi kovmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kedi evden kovmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kedileri evden kovmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok sevileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada kedileri kovmak ekmeğin ve paranın da artacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kedi kovmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kişinin her işi severek yapacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada kedi kovduğunu görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments