Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi kovmak

Rüyada kara kedi kovmak

Rüyada kara kedi kovmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sözünde duracağına işaret eder.

Rüyada kara kedi kovmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada kara kedi kovmak büyük bir işin sahibi olacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovmak azap çektiğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kedileri evden kovmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Rüyada evden kedi kovmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kedi kovmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve giren kediyi kovmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kovduğunu görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kovduğunu görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments