Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek işini kaybedeceğine, kazancın daha da artacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, eve kapanacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kara kedinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına inanılır.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi kovalamak masraflarının azalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada kara kediyi kovalamak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada evden kedi kovalamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kısmet alacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments