Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusunu kovalamak

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada yavru kedi kovalamak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada hamile kedi kovalamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kediyi kovalamak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evde kedi kovalamak işlerin rast gideceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük bir karar verileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments