Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi kovaladığını görmek

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kısmetinin açılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, geçimin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovaladığını gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada kara kedi kovalamak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kediyi kovalamak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak kudret ve hidayet sahibi olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kovalamak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi kovalamak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kedinin kovaladığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments