Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi kovaladığını görmek

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunların aşılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evde kedi kovaladığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak yüksek diploma alacağına, o masumların bedduasını alacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada evden kedi kovalamak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yeni işler yapılacağına, borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, ruhen rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments