Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilere balık atmak

Rüyada kedilere balık atmak

Rüyada kedilere balık atmak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sayılacağına, borçlarının ödeneceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilere balık atmak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kedilere balık atmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada evden kedi atmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dünya malının çoğalacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Rüyada kediyi ateşe atmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kediye et atmak işlerinin hızlanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada balkondan kedi atmak borçların ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kediyi evden atmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi evden atmak bekarsa evleneceğine, yeni işler yapılacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi camdan atmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, daima ona hürmet göstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments