Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan kedi atmak

Rüyada balkondan kedi atmak

Rüyada balkondan kedi atmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada balkondan kedi atmak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada kediyi balkondan atmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulur.

Rüyada balkondan kedi atmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan atmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan birşey atmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan atmak hastalıkların şifa bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı balkondan atmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bebeği balkondan atmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam balkondan atmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, büyük başarıya ulaşılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments