Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi ateşe atmak

Rüyada kediyi ateşe atmak

Rüyada kediyi ateşe atmak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, günah işlemekten korunacağına, dileklerin kabul olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ticarette yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada kediyi ateşe atmak gördüyseniz:

  • İyimser duygular içinde hareket etmeye çalışınız.

Rüyada kediyi ateşe atmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerin çığırından çıkacağına yorulur.

Rüyada ateşe su atmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada ateşe toprak atmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, aralarından su sızmayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ateşe atmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşe tuz atmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu ateşe atmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise ateşe atmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, haklılığının anlaşılacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments