Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi evden atmak

Rüyada kediyi evden atmak

Rüyada kediyi evden atmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, küslükleri bitireceğine, huzurunun yerinde olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada kediyi evden atmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada evden kedi atmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kara kediyi evden atmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına inanılır.

Rüyada kedileri evden atmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine alamet eder.

Rüyada kediyi evden atmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalettir.

Rüyada kediye su atmak onlardan taraf hayır göreceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kediyi camdan atmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kedilere balık atmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok daha fazla adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments