Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyi evden atmak

Rüyada kara kediyi evden atmak

Rüyada kara kediyi evden atmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kara kediyi evden atmak gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Rüyada kara kediyi evden atmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada kara kedi atmak bahtının açık olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kediyi atmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde kara kedi görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi evden atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments