Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden kedi atmak

Rüyada evden kedi atmak

Rüyada evden kedi atmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evden kedi atmak gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada kara kediyi evden atmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına delalettir.

Rüyada evden kedi atmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi evden atmak en zor zamanda yalnız kalacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedileri evden atmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kediye ekmek atmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi atmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Rüyada kediye tekme atmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments