Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi camdan atmak

Rüyada kediyi camdan atmak

Rüyada kediyi camdan atmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi konuda zayıflayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi camdan atmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada kediyi camdan atmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi camdan atmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayalkırıklığı duyacağına yorulur.

Rüyada camdan kedi atmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı camdan atmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan bardak atmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını camdan atmak ileride çok zengin biri olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendini camdan atmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cama taş atmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments