Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye et atmak

Rüyada kediye et atmak

Rüyada kediye et atmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, zamanının boşa gideceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, anlaşmalardan cayılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada kediye et atmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada kediye et atmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi ateşe atmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten kedi atmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işarettir.

Rüyada kedi camdan atmak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Rüyada pencereden kedi atmak kişinin rahat bir nefes alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Rüyada kediye su atmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet eder.

Rüyada kedileri evden atmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments