Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek kedi fare görmek

Rüyada köpek kedi fare görmek

Rüyada köpek kedi fare görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada köpek kedi fare gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada köpek kedi fare görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada kedi köpek fare görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada fare kedi köpek görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet eder.

Rüyada fareyle kedi görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve fareler görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments