Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının geldiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, güzel günler yaşayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek takdir toplayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek konfor içinde yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kazançlı çıkacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının geldiğini görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments