Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini görmek

Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini görmek

Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, musibetlerin yaşanacağına, aşkının da kalıcı olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada arkadaşına çiçek geldiğini görmek prestij kaybı yaşanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hacdan geldiğini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın geldiğini görmek geleceğin güzel olacağına, ardından bu kişiye açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının geldiğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments