Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzakta olan birinin geldiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada uzakta birinin geldiğini görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine yorulur.

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işsizin iş bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments