Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet etmektedir.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada yan yana gelmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, dinde tartışmaya delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek malında azalmaya, çok zor dönemlerin geçirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments