Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi kovalamak

Rüyada evde kedi kovalamak

Rüyada evde kedi kovalamak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına inanılır.

Rüyada evden kedi kovalamak tövbe etmeden vefata, çok büyük başarılar kazanılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kedi kovalamak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments