Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi kovalamak

Rüyada yavru kedi kovalamak

Rüyada yavru kedi kovalamak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi kovalamak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kovalamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek asil kimselerden çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada evden kedi kovalamak insanlardan uzaklaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kedi kovalamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine inanılır.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments